Selasa, 07 November 2017

Kako potrošiti Bitcoin ili zašto sam obraćao pažnju na Bonpay kreditnu karticu


Kao što znamo, popularnost Bitcoin i neke altcoin i Ethereum raste u svjetskoj zajednici, to je zato što je tehnologija blockchain vlasništvu Bitcoin i Ethereum pomoć kripto zajednice u kreiranju i stvaranju nešto što je više od koristi za život svjetske zajednice. , posebno za fintech i zvezda. Sa porastom privlačnost tehnologije blockchain vlasništvu Bitcoin i Ethereum čime se povećava potražnja / potražnja je vrlo visoka u oba digitalnu valutu, onda je cijena od 2 kripto u godinu dana porastao je više od 1.000%. I ne samo za dve digitalne valute koje su povećale visoke cene, ali i mnoge druge altcoin.

Bitcoin i Ethereum popularnost je vrlo visoka, jer blockchain tehnologija, osim povećanja cijena bila fantastična da investitori i špekulanti zaraditi vrlo visoke profite, zamislite u jednoj godini imaju koristi više od 1.000%, a gotovo da nema druge vrste ulaganja. što pruža velike koristi i koristi poput ovoga. Međutim, s druge strane, Bitcoin, Ethereum i drugi kripto lice neke probleme dok transakcija potvrde, kao i razmjenu naknade / razmjena je visoka. Iz mog vlastitog iskustva, ja sam poslao Bitcoin prije nekog vremena i potvrdu transakcija dostigao 7 sati u tom trenutku. A ove stvari čine Bitcoin i druge digitalne imovine je vrlo teško koristiti u svojim ličnim i poslovnim potrebama plaćanja.

Šta je bonbay
Criptocurrency tržište je doživjelo veliki rast u posljednjih nekoliko dana, svjedoči i visoka cijena BTC i Simple. Međutim, ljudi su i dalje suočavaju sa poteškoćama prilikom povlačenja / povlačenja i isplata druge stranke, kao što je opisano gore teškoće kao potvrdu dugo transakcija i visok razmjenu naknade. Iako digitalne valute poput Bitcoin i Ethereum vrlo popularan, ali ne postoji univerzalno rješenje plaćanja koji podržava digitalni valuta danas. Za to je Bonpay cilj da ga promeni i kreira projekat za rešavanje problema.


BonPay je projekt formira tim Bitcoin entuzijasta s ciljem da prenese Bitcoin je jednostavnije, sigurnije i brže. To uključuje različite svrhe, u rasponu od skladišta Bitcoin na plastične kartice, i pomoći Bitcoin da bude bilo gdje. BonPay novčanik je Bitcoin web-based novčanik koji pojednostavljuje transakcije. Ova funkcija dolazi sa dva faktora autentifikacije (2FA) za sigurnost na visokom nivou, a Bonpay mogu se koristiti za plaćanja Bitcoin i također mogu direktno da podizanje gotovine gdje god, gdje god MasterCard je prihvaćen. I novčanik BonPay Bonpay će biti spojen na karticu, tako da se može uzeti bilo gdje da se plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine bilo gdje u svijetu.

Koji problemi treba rešiti i koji je Bonpayov cilj?

Povećani interes kriptokokalnog od strane svjetske zajednice, dovelo do pojave različitih metoda povlačenja sredstava, uključujući i bankovnog transfera, razmjenu digitalnih valute u drugu, kao i direktne Bitcoin plaćanja za kupovinu robe i usluga. Međutim, ovaj metod ima svoje probleme, jer transfer banaka i razmjena u drugu valutu imaju vrlo visoku cenu. Pogledajte opcije plaćanja kreditnom karticom i kreditnih kartica koje su u širokoj upotrebi od strane zajednice i veoma je zainteresovan, jer se može bilo gdje uzeti u svijetu da izvrši plaćanje u velikim supermarketima u malim trgovinama, pa čak i online portala.

Povećana usvajanje Bitcoin u korištenje kreditnih i debitnih kartica široko je dovelo do stvaranja plastičnu karticu za povlačenje Bitcoin, ali većina prethodnog projekta ima mnogo nedostataka, kao što su naknade povlačenje tako visoko da je projekt prethodno dobio malo podrške iz zajednice kripto i na kraju nije uspio Za tu karticu Bonpay imaju ciljem da postane bolji, Bonpay kartica idealan je izbor koji će se koristiti za privlačenje sredstava za trgovce kriptocurrency, rudari, internet marketer, webmaster i freelancer. Može se lako i brzo koristiti bez obzira na geografske i bankarske granice. Pored ovih pogodnosti, Bonpay kartica omogućava poslodavcima da isplate svoje osoblje bez izlaganja pretjerane troškove transakcije, štede vrijeme i novac.


Neki od drugih ciljeva i prednosti Bonpay ponude su:
  • Dostupno u bilo kojoj web verziji.
  • Mogućnosti plaćanja sa puno opcija, kao što su: Bitcoin, Paypal, međunarodni i lokalni bankovni transferi.
  • Postoji opcija kupiti Bitcoin sa Bonpay Card-om i Paypal-om
  • Prekomerno uštedite sredstva u novčaniku ili na kartici
  • Možemo naručiti plastične / virtualne kartice u EUR / USD, a ostale valute će biti dostupne u budućnosti
  • Plastične kartice će omogućiti povlačenje ATM-a širom svijeta i virtualne su u prirodi koje će smanjiti rizike povezanih sa online transakcijama.
  • Bonpay će nagraditi svoje korisnike. Nosioci toka BON-a dobiće podsticaj od 0,65% od bilo kakvih plaćanja vlasnika Bonpay Sarda.
  • Svi korisnici Bonpay Sarda će primiti 0,15% cashback u obliku BON tokena, tako da nosilac tokena dobije dodatnu naknadu. Naknade će se platiti mesečno od plaćanja korisnika Bonpay Sarda. Ovim žetonima BON, dodeljenim za plaćanje poklona korisnicima, zauzvrat će imati pozitivan uticaj na token cijene.
  • Bonpay ima za cilj da podrži što više tipova kriptokvučenja što je moguće pružiti usluge za svaku kripto zajednicu. Zato klijenti Bonpay-a će moći popuniti BonPay karticu sa mnogim ERC20 tokensima, uključujući BON tokene, kao i sa BTC-om i ETH-om, te bez ikakvih problema vršiti plaćanja svojim karticama.


Koje su prednosti, karakteristike i prednosti BonPay kartice od drugih?

Pored toga što nudi bržu podizanje Bitcoin i drugih digitalnih valuta i može vršiti plaćanja za robu i usluge po nižim troškovima bilo gdje, ovdje su ostale karakteristike i pogodnosti koje BonPay kartica pruža svojim korisnicima:

Zaštita podataka je pod kontrolom naše. Sa sigurnosni sistem u svojim Bonpay postati direktni vlasnik računa, jer imamo privatni ključ.

Diversifikaciju rizika.

Multi-devizni račun Bonpay novčanik podržava različite vrste digitalnih valute i je kompatibilan sa različitim blockchains.

Decentralizirana za pohranu digitalne imovine.

Sposobnost da se prenese i razmjenjuju sredstva u 125+ vrsta digitalnih valute sa transparentnim i razumnim cijenama.

Blockchain visoku zaštitu imovine, jer je dva FA.

Interfejs je jednostavan za korištenje, od vas će biti u mogućnosti vidjeti povijesti odliva sredstava na računu su dostupni i instrument table sa grafikom i najnovije informacije o kamatnim stopama, shopping povijest, transakcije transakcija kišobran, povijest primljenih novca itd

Sva istorija istorije plaćanja je takođe dostupna, tako da možete podesiti sopstvenu potrošnju u pokretu.

Prilagođavanje račun, funkcije za upravljanje ograničenja u podizanju i isplate koje pravimo.

0.15% od svih korisnika sa plaćanjem Bonpay Card, će dobiti nagradu koja će biti isplaćena svaki mjesec, tako da svakog vlasnika kartice može biti znak držač i dobiti dodatni profit.

Održivost koje Decentnalized mreža likvidnosti (DLN)
Bonpay kartice izvrsnost u drugi, također se može pogledati i uporediti ispod:


Tabela poređenja sa drugim uslugama


  • BON Detalji Token
  • Token simbol: BON
  • 1 BON = 1/500 ETH
  • 1 ETH = 500 BON
  • Cap ITS
  • 200 000 ETH
  • Trajanje ITS-a
  • 4 nedelje

Web stranica: https://bonpay.com/
Whitepaper: https://bonpay.com/whitepaper
Facebook: https://www.facebook.com/bonpaycom
Twitter: https://twitter.com/Bonpay_com
Telegram: https://t.me/bonpay_eng
Bonpay bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2216322.0

Moj profil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1076774

Tidak ada komentar:

Posting Komentar