Rabu, 16 Mei 2018

Hasil gambar untuk emrify

Platforma Emrify je potrošački ekosistem i zainteresovane strane koriste HIT kripto valutu za razmjenu medicinskih podataka. Svrha i misija Emrify Labs-a je promocija i podrška istraživanju, razvoju i obrazovanju radi ubrzavanja protokola o decentralizaciji zdravlja. Da bi ispunila svoju misiju, Emrify Labs će izdvojiti resurse na tri specifična cilja vezana za razvoj, pristup i istraživanje:

Emrify pokreće distribuiranu platformu ličnih zdravstvenih izveštaja o blokiranju bakterija Ethereum da obezbedi informacije o javnom zdravlju sa desne strane u pravo vreme bilo gde u svetu. Sa godinama izgradnje interaktivne aplikacije za potrošača, Emrify se usredsređuje na prikupljanje i blokiranje podataka za svaku osobu kako bi osigurala potpunu vlasničku kontrolu kako bi dijelila podatke slobodno. Naš glavni prioritet je kreiranje modela uverljivih ekonomskih modela koji podstiču razmjenu zdravstvenih podataka za sve partije.


Emrify Vision

Emrify inovativan je u zdravstvenoj industriji sa aplikacijama Lični zdravstveni rekord (PHR), činjenicama o drogama i kliničkim ispitivanjima sa hiljadama preuzimanja i hiljadama korisnika na platformi. Emrifi je takođe bio zauzet potiskivanjem granica u zdravstvenom hakatonu sa nekoliko pobeda da bi predstavio nova rešenja. Emrifi obuhvata nove tehnologije i održava dubinsko razumevanje izazova sa kojima se suočava.

Kao kompanija, Emrify nastavlja da traži rupe u zdravstvenoj industriji radi rešavanja problema interoperabilnosti. Emrifi zaista veruje da je blokčin veliki mač za ubijanje giganta. Model decentralizacije postao je fokusna tačka za sve zainteresovane strane u čitavom nizu zdravstvenih usluga. Što je još važnije, ljudi su podstakli ljude da zahtevaju više od svojih zdravstvenih radnika. Sledeći odjeljci će opisati plan Emrify-a da pokrene potpuno novu platformu zdravstvenog zapisa koristeći HIT tokene za izgradnju ekosistema.

Cilj

Emrify uvodi kriptografski tokeni otvorenog koda koji se zove HIT. HIT će biti jedinica za sve transakcije u ekosistemu. HIT će raditi kao osnova za interoperabilnost sa drugim kripto digitalnim valutama. Slično tome, HIT jedinice mogu biti zamenjene i prenosive sa mogućnošću trgovine na razmjeni kripto valuta.

Screenshot_61

Utility Token

U Emrify-u, verujemo da je tokifikacija informacija o zdravlju zlatna prilika da se mreža blokova uspostavi da naruši zdravstvenu zaštitu. [31] Snažno verujemo da je zdravstveni žig tok inovativnog mehanizma koji zaista zaslužuje pažljivo ispitivanje po zakonu. S obzirom na okolnosti, američka država Wyoming je donela zakone koji omogućavaju fleksibilnost da se taj uticaj još razvija. Iako još uvek postoji neizvjesnost po saveznim smjernicama, Wyoming daje autentične blok-startupove početnu tačku za početak razgovora, jer svi istražujemo obećanje ove nove tehnologije. Izgradili smo prototipe kako bismo pokazali kako se HIT koriste za razmjenu zdravstvenih informacija. Naš cilj je da HIT-ovi transferi što prije rade u proizvodnji. Radujemo se radu sa Državnom Wyomingom i SEC-om kako bi stekli povjerenje kako bi nastavili sa promjenom blokiranja za promjenu zdravstvene zaštite.

Raspored nabavke


Event Token Generation

Emrify Labs će započeti generaciju događaja generacije u proljeće 2018. Korisno je da zainteresovane strane rano kupe tokene kako bi se založile na HIT-ovima za prenos podataka o zdravlju kada se mreža operiše. Kao svedočanstvo za setovanje mreže, postoji veliki popust za zainteresovane strane, uključujući bolnice, farmaceutske proizvode, osiguranje, poslodavce, istraživače, akademske institucije, vladu, Google i sve ostale koji žele pristup drugim zdravstvenim podacima. Da bi bili obavešteni o ispravkama o događaju, učesnici su pozvani da pošalju svoju e-adresu na hit.emrify.com. Proces prethodne registracije će zahtevati dokaz o identitetu i prebivalištu za veće kupovine kako bi se osigurala usklađenost sa propisima. Molimo provjerite web stranicu za dalje obaveštenja o vremenu i strukturi prodaje.

Plan puta


dodatne informacije:

Web stranica: https://www.emrify.com/hit/

Libro blanco: https://www.emrify.com/hit/assets/Whitepaper.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/emrify

Twitter: https://twitter.com/emrify

Telegraf: https://t.me/emrifyico

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/emrify

Autor: RyanEncek
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1076774

ETH: 0xaE5e525E57a6117fa00Ae27b57e94b92B1Bf0c51

Tidak ada komentar:

Posting Komentar