Minggu, 28 Oktober 2018

EtainPower - Energetski ekosistem zasnovan na Blockchain-u Powered by AI


Predstavljamo

EtainPower je financijski i trgovački ekosistem koji se oslanja na obnovljive izvore energije, osposobljen od strane blokchain i AI tehnologija. Napravljen od tima vrhunskih inženjera iz Silicon Valley, predstavili smo revolucionarnu arhitekturu blokiranih čvorova za tokenizaciju globalnih sredstava obnovljive energije, omogućavajući im brzu trgovinu i slobodno kroz našu visoko decentraliziranu platformu za blokiranje tehnologija na brz i siguran način.

Technology Blockchain

Definicija Blockchain-a je integrisana tehnologija evidencije transakcija sa savremenom tehnologijom koja ima jedinstveni kod koji se ne može promijeniti (večni) koji je revolucionirao rad na internetu, bankarstvu i drugim stvarima. značenje reči Blockchain dolazi iz bloka i lanca, odnosno ima svoje značenje.

Lanac (lanac) je jedinstveni zapis lanca i predstavlja put svih konzistentnih faza stavke / transakcije. Blok (posebna kutija) je mesto / granica / oblast specifično za prilagođavanje svih promena predmeta / transakcije koje se javljaju tokom procesa lanca. BlockChain Technology igra veoma važnu ulogu u stvaranju digitalnog novca za oči, na primer Bitcoin.

Blockchain je javna, distribuirana knjiga svih transakcija u datom sistemu. Stalno raste kao završeni blokovi (informacije o transakcijama). Ovi blokovi su napravljeni linearno i hronološkim redom kroz kriptografiju. Kao javni sistem, informacije koje se čuvaju na blok-bazi su dostupne svim korisnicima; bilo kad bilo gdje. Međutim, njegova distribuirana priroda osigurava da su ove informacije otporne na neovlaštene i nemerljive. Blokada je ubrzano prožimanje globalnih ekonomskih sistema - smanjenje troškova, smanjenje rizika, povećanje efikasnosti i uspostavljanje novih - utvrđenih nivoa povjerenja kroz disintermediaciju usluga. Jedan sektor koji se revolucionira od ove nove tehnologije je finansijski sektor. Pojav blokchain tehnologije osvijetio je znatno povjerenje u finansijske transakcije kroz direktne transakcije od jedne do druge, zaobilazeći tradicionalne posrednike. Globalni finansijski sistem je ogroman, zahtevajući masovnu koordinisanu radnu snagu i resurse samo za obradu jedne transakcije. Posrednici uvek moraju da šalju, primaju i verifikuju transakcije, što rezultira sporim i teškim procesom. Ovi posrednici su ljudski i su skloni ljudskim propustima, koji često rezultiraju katastrofalnim ishodima poput globalnog finansijskog udesa 2008.-09. Oni su, češće, i meta prevara i lažnih aktivnosti koje su rezultirale uvođenjem vrlo restriktivnih propisa i generalno veći troškovi za evro rione. Globalna finansijska kriza 2008. - 09 - najgora ekonomska katastrofa od Velike depresije iz 1929. - donela je neizmerne poteškoće milionima širom svijeta i kreditni križ koji se još trebamo oporaviti. Globalni ekonomski rast tek treba da se vrati na stope koje je videla pre finansijske krize. Većina kompanija je primorana da restrukturira i otpusti radnike; Stopa nezaposlenosti je i dalje previsoka. Eliminacija treće strane od Blockchain-a i nepromenljivost olakšava promenu paradigme ka sigurnijem, transparentnom i decentralizovanom bankarskom sistemu koji čvrsto kontroliše povratak u ruke korisnika.

Posmatrajući uspeh Blockhain-a, EtainPower želi da predstavi finansiranje obnovljivih izvora energije i trgovinu ekosistemu koji podržavaju 2 tehnologije, odnosno blokčine i AI. Uz podršku ove dve tehnologije, EtainPower veruje da može stvoriti uslugu koja će podržati razvoj pametne energetske ekosistema.

EtainPower rešenja

Energetski žeton

EtainPower je transakciona platforma zasnovana na blokovima za finansiranje obnovljivih izvora energije. Kroz platformu, proizvođači energije mogu uspostaviti veze sa globalnim investitorima kako bi ispunili svoje potrebe za finansiranjem projekta.

Raznovrsni investicioni prihodi

Investitori koji pomažu u finansiranju projekata obnovljive energije na platformi EtainPower imaju puno opcija za korištenje svojih energetskih tokena. Osim razmene energetskih tokena za EPR preko platforme, oni mogu kupiti električnu energiju preko lokalnih dobavljača ili koristiti energetske tokove u ekosistemu EtainPower-a kako bi platili razne druge usluge.

Intelligence Power Power

Misija EtainPower-a je da izgradi pametnu elektroenergetsku mrežu koja posluje na principima decentralizacije, transparentnosti i principa nultog emisiona. EtainPower neće uključiti samo mikro-grejne mreže sa obnovljivim izvorima energije i distribuirane električne energije u ekosistemu, već će uspostaviti partnerstva sa preduzećima za električnu energiju.

Funkcije EtainPower

EtainPower kombinira blokchain i AI tehnologije i primjenjuje ih na globalnu energetsku mrežu s ciljem da prekine monopolistički položaj tradicionalnih energetskih giganta i dovede do stvarne decentralizacije u pametni energetski ekosistem.

Tokenizovani obnovljivi

  • Višestruka upotreba našeg energetskog žetona
  • Kontinuirani rast vrednosti EPR Tokena
  • Inteligentni Power Utilities
  • Prodaja žetona

Token EPR

  • Cena 1 ETH = 65.000 EPR
  • Platforma Ethereum
  • Prihvatanje ETH
  • Zemlja Malta
  • Bela lista / KYC None

Za više informacija o EtainPower-u, možete poslati poruku na info@etainpower.io

Web stranica: http://www.etainpower.io/

Bele boje: https://etainpower.io/resource/EtainPowerWhitePaper.pdf

Facebook: https://www.facebook.com/etain.power

Telegram: https://t.me/etainpower_en

Twitter: https://twitter.com/EtainPower_io

Autor: RyanEncek
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1076774

ETH: 0xaE5e525E57a6117fa00Ae27b57e94b92B1Bf0c51

Tidak ada komentar:

Posting Komentar