Sabtu, 04 Agustus 2018

eLYQD (PreICO) Market decentralizovane industrije vapinga


eLYQD - ovo tržište platforma dizajniran za svakoga da bi mogli stvoriti online trgovine koja će utjecati najnaprednijih tehnologija u oblasti e-trgovine, uključujući i mogućnost da plati za kupovinu proizvoda preko kriptokonversy i žetona eLYQD.

Naš cilj je povezivanje elektronskih sredstava širom svijeta iu svakoj situaciji u kojoj možete pristupiti finansijskim resursima. Mi ćemo ujediniti proizvođače da stvorimo ekonomsku kripto-trgovinu, pređemo na novi nivo e-trgovine.

eLYQD - to je potpuno decentralizirana tržište e-trgovine u kojoj svatko može kupovati i prodavati Vaping proizvoda, kao i značajne prednosti dizajna i tehničkih mogućnosti platforme: privatnost, sloboda i mnogo niže troškove.

Jedna od glavnih karakteristika eLYQD-a je korištenje blokchain tehnologije, koja vam omogućava da obavljate transakcije, kupujete i kupujete.

Poslovni model

eLYQD je platforma kreirana za kupce i prodavce iz cijelog svijeta. Koristeći jednostavnu online platformu, svaki proizvođač može kreirati sopstvenu prodavnicu za prodaju svojih proizvoda, uz korišćenje minimalne naknade za širok spektar funkcija platforme.

Naša usluga nudi veliku priliku za privatne poduzetnike, privatne proizvođače, multinacionalne kompanije, uključujući i skup alata za direktnu komunikaciju sa klijentima, računovodstvo, analiza prodaje, oglašavanje i promociju, kao i zgodan, jednostavan za korištenje sučelje

Model prihoda eLYQD je fundamentalno različit od modela početne platforme e-trgovine. Tradicionalne platforme elektronske trgovine obično naplaćuju fiksnu naknadu za prodajnu cenu, ponekad u kombinaciji sa provizijom. Kupci mogu platiti i PayPal ili druga rješenja za obradu plaćanja.

vizija

Tržište eLYQD će povećati efikasnost svih poslovnih interakcija, oslobađajući ih od svih posrednika i učiniti te interakcije neposrednim, transparentnim, sigurnim i uzajamno korisnim. Ova vizija će se postići kroz stvaranje decentralizovanog ekosistema sa brzim blok lancem i interakcijom između korisnika. ELYQD su efikasni proizvodi koji se mogu koristiti u svoje svrhe.

BLOCKCHAIN
Distributed blok lanac nudi potpunu transparentnost i provjere svake transakcije, uključujući i karakteristike detaljne proizvod, njegova cijena struktura koja odgovara prodaju okolnosti, kao i profili od poznatih prodaje stranaka. Elite eLYQD ekosistem će biti raspoređen na platformi Ethereum.

PIRING
Princip peer-to-peer interakcije unutar eLYQD-a omogućava svim učesnicima da direktno interakciju. Ovo eliminiše troškove povezane sa posrednikom. Cena proizvoda ili usluge će biti preneta na proizvođača u potpunosti. Konačna cijena proizvoda će sadržati samo stvarne troškove proizvodnje i fer profit.

ELYQD UTILITY TOKEN
Plaćanja u eLYQD ekosistemu biće izvršena u vlastitom sistemu kripto-tokena-LYQD koji je kompatibilan sa ERC20. Funkcija token će nagraditi korisnike za aktivnu upotrebu ekosistema i doprinose njenom razvoju (nagrade uključuju kriptookupaemosti nekoliko vrsta, lojalnost, promocije).

ARBITRACIJA
U slučaju spora između kupca i prodavca, postoji arbitražna služba. Preporučujemo prodavcima, pošto povećava nivo poverenja kupaca, kao i verovatnoću da će se kupiti. Ako obe strane osporavaju transakciju, prodavac će isplatiti arbitra iz sredstava. Za kupce, arbitraža je uvek besplatna.

SISTEM REPUTACIJE
Svaki prodavac i kupac će imati reputacioni rejting dobijen od svog ponašanja tokom svake transakcije. Korisnici sa niskim ili negativnim rejtingom ugleda mogu se filtrirati kako bi zaštitili druge korisnike od prevara i potrošili ih. Ovaj sistem reputacije podstiče legitimne trgovce i kupce da deluju iskreno i stvaraju solidnu reputaciju.

FIATA PLAĆANJA
Eter, kao i sve kriptovaluta, nestabilna, promjene vrijednosti na dnevnoj bazi protiv glavne valute, kao što su dolar i euro. eLYQD će razviti integrisani sistem plaćanja koji funkcioniše kao eter, ali ga pretvara u valutu u omjeru 1: 1. Na kraju, stavke mogu biti vrednovane u domaćoj valuti, a tačno ćete znati koliko trošite ili plaćate.

Takvo tržište direktnog pristupa (D2C) ima značajnu prednost u odnosu na centralizovane platforme u smislu slobode, povjerljivosti i troškova.

Nikada ne može biti onemogućeno, nikada ne može biti onemogućeno, a informacije o listi se ne mogu izgubiti. Korisnici ostaju privatni ako žele. ELYQD ne sme nikada biti cenzurisana, a korisnici se ne bi trebali obeshrabriti kupovinom ili prodajom.

Plaćanja se obrađuju bez interakcije centralizovanih platnih platformi i, stoga, čine celokupno iskustvo lako, ekonomično i neprekidno.

Kripto-komercijalni ekosistem

U ekosistemu eLYQD, brendovi, potrošači, arbitri, distributeri i špediteri direktno međusobno komuniciraju. Transakcije napaja LYQD, tako da su brzi, sigurni i transparentni. Nema potrebe za posrednicima koji postoje na Novom Zelandu. eLYQD će zadržati svu vrijednost koja je stvorila zajednica u ekosistemu.


Informacije o tokenu

Token = LYQD

Platform = Etereum

Tip = ERC20

Cijena PreICO 1 LYQD = 0.0024 USD

Cijena u ICO 1 LYQD = 0.0024 USD

Informacije o investicijama

Minimalna investicija = 0,1 ETH

Acceptance = ETH

Raspodela u ICO = 60%

Meki poklopac = $ 2,000,000

Tvrdi poklopac = 15.000.000 dolara

Nakon ICO perioda, svi učesnici će primiti zamjenljive ELYQD markere ERC20 u Etherereovoj mreži. Kad god lanac blokova ELYQD počinje sa svojim vlastitim token mehanizmom, ERC20 marker će uvek biti prihvaćen za razmjenu na novi token od 1 do 1.

Plan puta

Ispod su neke od predstojećih faza projekta eLYQD.

Q1 2018

Postoji ideja. Decentralizirano tržište isključivo za industriju

Privlačenje nekih velikih promena kroz naše tržište

Q3 2018

Finansiranje za razvoj

Pokretanje tržišta putem prodaje LYQD tokena

Q1 2019

Razvoj alfa rešenja za tržište testiranja

Sve veze izvršene preko HTTPS-a

Escrow & Arbitration Escrow

Univerzalna traka za pretragu

Sistem za blokiranje keširanja

Besplatna privatna slika

Unencriptirani chat sistem

x2 Geth i keširanje čvorova

K2 2019

Sistem za blokiranje keširanja

Besplatna, privatna slika

Unencriptirani chat sistem

Javna beta testiranja

Lokalizacija na 20 jezika

Sistem izveštavanja o greškama

Integracija Status.im

Web verzija i sistem filtriranja

Uvezeni tematski sistem

Integracija provajdera isporuke

Q3 2019

Advokatske aplikacije i arbitražni davatelji

Uvezeni tematski sistem

Sistem imenovanja, Sigs & Nametags

Sistem reputacije

Integracija provajdera isporuke

Varijabilan i siguran trošak gasa

Sistem reputacije

Mobilne aplikacije za iOS i Android

Dodatna integracija isporučioca

Store System

Preuzimanje preuzimanja

Q4 2019

Live desktop aplikacija za escrow i arbitražu

Live Status.im aplikacija

Live web verzija

Ugrađeni šifrirani sistem za ćaskanje

Sistem filtracije

Varijabilan i siguran trošak gasa

Full Geth mreža i keširanje

Store System

Preuzimanje preuzimanja

dodatne jezike

Platni sistem Fiat

Tim

Tim eLYQD je jedinstven po tome što kombinuje industriju dubokog sagorevanja i fintech iskustvo sa stručnjacima za blokiranje i softver. Crowdsale eLYQD je prirodni nastavak dugogodišnje vizije tima za pružanje bez ikakvih trenja, visokog kvaliteta, nisko troškovnog iskustva za sve, svuda.

1.png
2.png

Savjetnici

3.png

Možete saznati više o platformi ili učestvovati u njihovoj prodajnoj gomili kroz sledeću vezu:

WEB SITE: https://www.elyqd.world/
WHITEPAPER: https://www.elyqd.world/assets/files/white-paper.pdf
FACEBOOK: https://web.facebook.com/elyqdcom
TWITTER: https://twitter.com/elyqdcom
TELEGRAM: https://t.me/elyqd_world

Autor: RyanEncek
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1076774

ETH: 0xaE5e525E57a6117fa00Ae27b57e94b92B1Bf0c51

Tidak ada komentar:

Posting Komentar