Rabu, 06 Maret 2019

NODVIX je najbolji način za ulaganje

Dobrodošli u najbolju investicionu kompaniju 2018. godine. Ovo je najbolje rješenje za vas. pogledajte sljedeće objašnjenje !!!

Zdravo, čitaoci najboljih članaka
ako ste zainteresovani za pridruživanje Nodvix projektu, dobro je pročitati recenzije koje vam mogu pomoći da dobijete informacije koje bi vam mogle pomoći da vidite njihovu viziju i misiju, jer je važno razumjeti preciznost u recenzijama, tako da ne oklijevate da investirate.

NODVIX je prva 24-satna platforma za video emitovanje na svijetu, izgrađena na bloku Ethereum. Vrlo je otporan na cenzuru, samoregulira sadržaj i osigurava poštenu podjelu prihoda svim učesnicima.
zato vas pozivam da vidite Nodvix projekat i pogledajmo Nodvix pregled ispod.


NODVIX je 24-satna radiodifuzna platforma dizajnirana za prikaz zanimljivih i relevantnih video sadržaja specifičnih za interese korisnika. NODVIX je samoregulirajuća, otvorena za sve platforme video sadržaja u realnom vremenu koja je u stanju da minimizira ograničenja koja se nalaze unutar trenutnog trzista emitiranja od 1,7 triliona dolara. Pružamo decentralizirano rješenje koje pokreće blockchain sa potencijalom da duboko promijenimo svijet digitalnog emitiranja za kreatore sadržaja, oglašivače i gledatelje. Odsustvo KCK, vladina cenzura i lakoća ulaska novih kreatora sadržaja stvaraju jedinstveno okruženje za pravu slobodu govora.

Tradicionalne mreže naplaćuju u prosjeku 394.000 $ za 30 sekundi medija. NODVIX košta djelić onoga što zahtijeva tržište, a istovremeno pomaže oglašivačima sponzoriranjem sadržaja relevantnog za njihov posao ili proizvod.

NODVIX je obezbedio rešenje za vas koje pokreće decentralizovani blockchain koji uveliko menja svet digitalnog emitovanja za kreatore sadržaja, oglašivače i gledaoce. Odsustvo KYC-a, cenzura vlade i lakoće ulaska novih kreatora sadržaja stvara jedinstvenu okolinu za istinsku slobodu govora. Oglašivači imaju koristi od sponzorisanja sadržaja koji je relevantan za njihovo poslovanje, dok plaćaju mali dio onoga što tržište zahtijeva jer tradicionalne mreže naplaćuju prosječno 394.000 dolara za 30 sekundi medija.

  1. Centralizovana cenzura i korupcija Mreža peer-to-peer (p2p) čvorova koja ne izvještava nijednog centralnog vlasnika, ograničavajući mogućnost vlasti da zatraže filtriranje.
  2. Privatnost Mreža čvorova koja, kada se koriste međupoveznici, omogućuje prijenos podataka između dva korisnika koji su enkriptirani. Nijedan administrator centralizovanog servera ne može presresti korisničke podatke.
  3. Troškovi infrastrukture Čvor dijeli dio svoje PC memorije, snage procesora, prostora na disku i propusne moći sa mrežom p2p čvora, smanjujući centralizirane troškove na nulu dok plaćaju čvorove kroz provizije.
  4. Središnja točka greške Mreža koja dijeli datoteke preko sistema čvorova kako bi stvorila složeni sloj redundancije.
  5. Skalabilnost Mreža koja organski prilagođava resurse infrastrukture sa rastom korisnika. Mreža sposobna da upravlja prometnim vrhovima uzrokovanim iznenadnom popularnošću sadržaja (političkim događajima, vijestima o katastrofama) koje mogu skalirati broj spremljenih kopija popularnog sadržaja u skladu sa promjenljivom potražnjom u realnom vremenu.
  6. Monopolizacija modernih telekomunikacijskih usluga Mreža čvorova koji nemaju nikoga osim svojih potrošača. Bez predrasuda i političkih stavova, oslanjajući se na većinu glasova za pregled, odobravanje i ocjenjivanje sadržaja.
  7. Visoke provizije Mreža koja pruža razumne i konkurentne cijene za reklame banera i videa.
  8. Nizak kvalitet sadržaja Mreža koja koristi sistem glasanja za određivanje prioriteta visokokvalitetnog sadržaja u odnosu na tradicionalnu prioritet ponuđača.

NODVIX je ekosistem za distribuciju medijskih sadržaja među svim učesnicima, zasnovan na Peer-to-Peer Internet mreži (P2P) tehnologiji. Zbog toga, NODVIX može smanjiti troškove skaliranja platforme i pružiti značajne prednosti nad tradicionalnim centraliziranim izvorima emitiranja i hostinga medija, kao što je istaknuto u ovom dokumentu.

NODVIX je medijski sadržaj koji organizira vlastitu, peer-to-peer, decentraliziranu i anonimnu platformu s otvorenim izvornim kontinuiranim online emitiranjem, koristeći kripto vlastitu valutu kao plaćanje usluga. Koncept projekta je da se obezbijedi kontinuirano emitovanje različitih jedinstvenih medijskih sadržaja: od muzike do popularnih naučnih emisija, bez cenzure ili pristrasnosti, gdje svi mogu biti dio emisije.

Broadcasting Network
Očigledno najveći izazov za televiziju je internet. Stvaranjem globalne, uvijek na mreži pune sadržaja na zahtjev, internet je postao način na koji većina nas dobija informacije. Internet je već učinio televiziju zastarjelom kao globalnim medijskim vijestima - dok TV vijesti nešto dobiju, internet ga je imao satima ili danima. Neposrednost i intimnost interneta, isporučeni baš onako kako mi želimo, kada to želimo, naveli su ljude da se odmaknu od emitovanja u gomili. To se već dogodilo.

Prepoznajući eru brodogradnje koja sada postaje sve sofisticiranija, NODVIX se suočava sa izazovom da postane platforma za emitovanje programa koja može predstaviti zanimljive i relevantne video sadržaje specifične za interese korisnika. NODVIX je 24-časovna P2P platforma za emitovanje dizajnirana za prikazivanje zanimljivih i relevantnih video sadržaja korisnicima koji su slobodni od ograničenja i pruža model prihoda koji plaća kreatorima / korisnicima. Sa ovakvim sistemom, on omogućava kreatorima ili drugim zainteresovanim stranama da se osećaju vrednim svojih napora.

Televizija i radio emitovanje su sa nama skoro 100 godina. Oni su bili jezgra informativne revolucije koja je dovela do svakog pojedinačnog događaja 20. i 21. veka. Godine 1914, prije radija, jedan događaj je izazvao svjetski rat jednostavno zato što nije bilo informacija u realnom vremenu. Kao vijesti o širenju atentata na nadvojvodu Ferdinanda, zemlje širom planete odgovorile su korištenjem ugovora i unaprijed pripremljenih saveza. Nije bilo vremena za glas razuma, niti načina da ga se distribuira. To je bio poslednji rat koji se vodio bez telekomunikacione tehnologije na masovnom tržištu i to je na mnogo načina bio najžešći i najokrutniji rat svih vremena.

Radio, zatim televizija, odigrali su ulogu u izgradnji svjetskog mira koji traje od 1940-ih. Siguran je da svijet nije oslobođen vojnog sukoba, ali zahvaljujući globalnoj komunikaciji i načinu na koji nas okuplja, većina nas nikada nije vidjela nešto poput svjetskog rata. Televizija je rat učinila strašnijim za prosječnu osobu i to je dobra stvar.

NODVIX (NDVX) Token i distribucija
Unutrašnja digitalna valuta kompanije, NDVX, je ERC20 token i koristi se i kao sredstvo plaćanja i kao sredstvo za mrežu Torrent-Node. Uz pomoć tokena, oglašivači mogu platiti usluge uz popust koji im daje značajnu prednost u odnosu na standardne centralizovane FIAT modele. Ovo takođe pomaže da se poveća likvidnost i vrednost tokena.


Zatim ću vas detaljnije upoznati sa Pre ICO objašnjenjem. ove informacije su vam vrlo jasne, ako želite da učestvujete u pre ICO-u jer je sada projekat pokrenuo pre ICO-a sa veoma jeftinim cenovnim cenama ... Pogledajte ovaj video dok ga ne završite.


Hvala vam što gledate, i ne zaboravite (pretplatite se)
Prodaja i ciljevi žetona
NODVIK će biti finansiran putem Pre-ICO i ICO. Detalji o tome su:


Proizvođači sadržaja i Uploaderi primaju NDVX tokene kao plaćanje za usluge. NDVX tokeni kreiraju Master-Nodes. Ova vrsta Torrent-Node-a pruža višu stopu prihoda (8%) za njihovo učešće u skladištenju informacija, uslugama širenja i pregledu sadržaja. Glavni-čvorovi su ponderirani, što znači da će dodatni NDVX preko minimalnog iznosa pomnožiti vrijednost isplate.

Informacije date u ovom dokumentu su date "kao takve" bez garancije bilo koje vrste. NODVIX se odriče svih garancija, bilo izričitih ili implicitnih, uključujući garancije o mogućnosti prodaje i prikladnosti za određenu svrhu. Ni u kom slučaju NODVIX neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu, uključujući direktnu, indirektnu, slučajnu.

posljedični, gubitak
poslovnu dobit ili posebnu štetu, čak i ako je NODVIX ili njegovi dobavljači obaviješteni o mogućnosti takve štete.

Za više informacija o NODVIX-u, posjetite sljedeće veze:


by RyanEncek

ETH: 0xaE5e525E57a6117fa00Ae27b57e94b92B1Bf0c51

Tidak ada komentar:

Posting Komentar